-belysning på dina villkor
Svenska Engelska Danska Norska Finska Spanska Islänska

Trender att hålla koll på under 2015

Postat av: Administratör den 16/01 - 2015 kl. 19:56:21
Belysning
Hej solstråle - Första besöket? Välkommen till Light Notes! En hängiven
LN: are?! Välkommen tillbaka och tack för ditt fortsatta intresse och stöd!
Nytt år kommer kommer alltid med nya trender
Här nedan listar vi fem trender som inte kommer att gå obemärkt förbi.

 


 

1. LED-belysning
LED-belysning är en av de säkraste trenderna under 2015, vilket är förnuftigt då LED-lampor tenderar att vara både praktiskt och på sikt prisvärt jämfört med andra alternativ. Det har skett ett tydligt uppsving i efterfrågan på LED-belysning och det märks främst genom det utbud som finns. LED-belysning för utomhusbruk har varit mycket populärt alternativ för uteplatser, verandor, uppfarter och trädgård. Inomhus är det främst kök och badrum som inreds med LED. Lågenergilampor och LED-belysningens energieffektivitet är på var mans läppar i dessa dagar, då fler och fler blir medvetna om den påverkan vi har på naturen och miljön.

Ägget2. Hängande belysning
Hänge belysning har alltid varit populärt men i år så förutspås det komma ytterligare ett uppsving i efterfrågan på hängande lampor, både på unikt modern design och på design med retrokänsla. Denna typ av belysning kommer i en enorm variation av stilar, storlekar och färger och blir ett elegant tillägg för inredningen i ditt hem. Ljuskronor förväntas ”trenda” extra detta år.

3. Dekorbelysning
Dekorbelysning, belysning inuti lådor och skåp, bakom tavlor, under bänkar osv. kommer att användas flitig som inredningstrix av trendsättare främst därför att det ger eleganta och många gångar iögonfallande effekter i rummet.

4. Duschen
Belysning i duschmunstycken har varit populärt i badrummet, och det fortsätter att vara så även under 2015.

5. Metallarmaturer
Metallarmaturer var trendigt under 2014 och kommer att ”trenda” ytterligare i år, främst kopparfärgade lampor. Denna typ av belysning passar fint i ex. kök, där du ofta finner apparater eller kökstillbehör som också har en metallfinish. Folk vill att belysningen skall matcha övrig utrustning, vilket kan bidra till att ge hela köket ett mer sammanhållet och elegant utseende.

Vi önskar dig en färgupplyst, bländande och välmående 2015!

Quote Lys upp ditt hem – Bättra på ditt humör
Line
      

  Belysning | Design | Armaturer | Heminredning | Inredning | Belysningsdesign | Presentkort | Inflyttningspresenter | Hemliga gåvan | Roliga lampor | Belys | Interior Design | Hemtrevlig-atmosfär | Livsstil | Modernt | Presenter | På jobbet | Boendemiljö | Trygghet | Smarta lampor | Upplyst | Komplement | Tekniska detaljer | Funktioner | Kreativitet | Light | Nordica | Norden | Presenter | Inomhus | Utomhus | Motiv | Variation | Utbud | Säsongsbetonat | Kundönskemål | Nordiskt-koncept | E-handel | Rostfritt | Aluminium | Plast | Trä | Igenkänningsfaktor | Sustainable | Avskalat | Stramt | Ljussätt | Dekorativa-lampor | Ljuset | Känslor | Accentuera | Material | Visuella-effekter | Designlampor | Prisgaranti | Köpvillkor | Belysningsprodukter | Unik-Funktion | Eftertraktad-Form

"Med passion för belysning säljer vi armaturer i en mängd olika stilar för olika funktioner. Light Nordica har ett brett utbud av snygg, utilitaristisk belysning att erbjuda... Söker du belysning, lampor och armaturer för att lysa upp ditt hem eller din arbetsplats och vill åstadkomma en snabb och enkel rumsförändring? Med belysning från Light Nordica kan du förbättra och höja atmosfären i din bostad med stil, kreativitet och känsla."      

  Copyright 2013 - 2019 Light Nordica - Lampor, Belysningsdesign, Inredning - Light Nordica.se | Tel: 0707-80 93 94 | E-post: info@lightnordica.se | HBST 128 Lund (Ej fysik butik) | Org. nr. 556940-8528 | Bankgiro: 262-6166 | Betalningsmottagare: LN Belysning & Inredning AB | Svenskt momsreg nr/VAT-nr: SE556940852801 | Godkänd för F-skatt

      Tveka inte att kontakta oss om du behöver hjälp med val av lampor. Vi är proffs på belysning!

Belysning på dina villkor!